Gør klar til vintergarderoben

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

garderobe

{ Sådan så garderoben ud, inden jeg gik i gang – proppet og lidt rodet }

Hvert forår og efterår gør jeg garderoben klar til den kommende sæson, rydder ud, rydder op og sætter på loftet. Jeg foretrækker, at der ikke hænger vinterjakker om sommeren og sommerkjoler om vinteren. Det er bare “fyld” i skabet og gør det svært at overskue, hvad man egentlig har og kan bruge. Nu hvor vinteren nærmer sig og jeg har opgivet alt håb om at iføre mig de lyse lette kjoler, shorts og tynde jakker, var det blevet tid til at få gjort vintergarderoben klar.

skab

Jeg sorterer simpelthen bare alt det fra, som jeg med sikkerhed ved, at jeg ikke bruger om vinteren. Mange kjoler kan sagtens bruges med jeans under, til strømpebukser eller over en T-shirt, mens andre slet ikke fungerer. Så kan man pakke dem væk og så er gensynsglæden stor, når det bliver fundet frem seks måneder senere.

oprydning

Alt bliver sorteret og lagt i bunker efter kategori og sat på loftet i store tætte kasser, så der ikke kan komme møl i.

boejlerclothes

Det blev alligevel til en hel del, ikke? 🙂 Og en masse tomme bøjler. Bye bye sommertøj…

dyson-stoevsuger

Mens jeg rydder op, får garderoben altid en rengøring samtidig. Jeg hiver nemlig det meste ud af skabe og skuffer, så det er en oplagt mulighed for at fjerne støv og nullermænd. 🙂 Derudover støver det temmelig meget, når man hiver tøjet ud af skabet.

v11-stoevsuger

For et halvt års tid siden udgav jeg en video på Youtube, hvor jeg blandt andet viste jer denne V11 Absolute støvsuger fra Dyson i brug. Dengang testede vi den for første gang, men nu hvor vi har haft den et godt stykke tid, vil jeg tilføje nogle ord omkring, hvad vi synes om den og hvordan den har været at bruge til hverdag. Vi har stadig en traditionel støvsuger med ledning i køkkenskabet, for jeg skal være ærlig og sige, at vi har beholdt vores gamle i tilfælde af, at der i nogle situationer ikke skulle være sug nok i denne.

Men vi har ikke én eneste gang haft den gamle i brug. Ikke engang de gange, hvor vi har skulle støvsuge bilen, som ellers virkelig har trængt til en kærlig hånd. På trods af at den er batteridrevet, er den super effektiv og kan klare langt det meste. Fordi den er ledningsfri, er den super nem at komme rundt med og det lyder måske helt skørt, men jeg støvsuger meget mere, efter vi har fået den. Netop fordi den er så nem lige at få fat på og komme rundt med.

ikea-skab-pax

Stadig mit yndlingsrum i lejligheden. <3

dyson-v11-stoevsuger

Dyson V11 Absolute har en funktion, hvor den selv kan tilpasse sugestyrken afhængig af gulvtype. Kører man den fra et hårdt trægulv til et blødt gulvtæppe, skruer den op for sugestyrken. Virkelig smart. Man kan også hele tiden følge med i, hvor mange minutter der er tilbage. Man har omkring 45 minutter på auto mode, før den løber tør for strøm, og kører man den ned på “Eco”, har man langt mere. Der har aldrig været et problem, at den løb tør på vores 90 kvm ihvertfald.

moelfaelde

Vi fik et par af disse ophæng forleden af min mor. De er lavet af cedertræ og er en måde at holde møl væk. Smart ikke? 🙂

boejle

Det er sådan en rar fornemmelse, når der faktisk er lidt luft mellem bøjlerne og man kan overskue, hvad man har hængende. Alle disse tynde bøjler er købt på et renseri – det er rart, at de ikke fylder ret meget.

dyson-v11

V11 Absolute kommer med forskellige støvsugerhoveder, som man hurtigt kan skifte, så man f.eks. kan komme til i skuffer, revner eller støvsuge planter. Det er virkelig rart, at den kan fungere som en lille håndstøvsuger, når man har børn i huset – jeg bruger den ofte til at støvsuge Lilys høje stol for krummer, osv. Hvis man køber støvsugeren hos dyson.dk kan man faktisk prøve den i 100 dage og stadig beholde retten til at returnere den.

walk-in-closet

Et voilà! 🙂 Så blev der fint igen og klar til vinter. Skifter I også sommer- og vintergarderobe? 🙂

Leave a Reply